Houten vloeren

SDB Vloeren levert houten vloeren van de merken Hakwood, Tarkett, Quick Step en Kährs. Maar ook andere merken zijn op verzoek leverbaar, en natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor het leggen van elders gekochte houten vloeren.

Ook voor het schuren en behandelen van uw houten vloer, kunt u bij ons terecht. Vraag via onderstaand formulier naar de mogelijkheden.

U kunt geheel vrijblijvend onze showroom bezoeken. Wij zijn alleen op afspraak geopend. Maakt u hiervoor een afspraak via onderstaand formulier. U kunt ook bellen of mailen voor een afspraak. Telefonisch op 06-17158380 of via de mail op info@sdbvloeren.nl.

Als u liever heeft dat wij u thuis bezoeken met stalen en om u te adviseren dan is dat ook mogelijk.

Het voordeel van een houten vloer

Een houten vloer is zeer duurzaam in gebruik en brengt een stukje natuur in uw woning. Er zijn veel verschillende soorten hout die u kunt gebruiken voor u huis. Eiken is nog steeds de meeste gebruikte houtsoort, maar de laatste jaren zien we ook steeds meer andere houtsoorten naar voren komen. Wij gaan  hiermee ook mee met de laatste trends en ontwikkelingen op de parketmarkt.

Legmethodes

Eén van de methodes om een houten vloer te leggen is zwevend. Bij deze methode wordt de houten vloer op een geschikte ondervloer gelegd. Voordeel hiervan is dat de vloer makkelijk mee te verhuizen en eventueel ook te verwijderen is. Een andere methode is het verlijmen van de houten vloer op een spaanplaat ondervloer of rechtstreeks te verlijmen op de betonvloer. Voordeel hiervan is dat de vloer mooi strak ligt en weinig geluidsoverlast veroorzaakt.

Advies

Graag adviseren wij u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden. U kunt hiervoor telefonisch (06-17158380) of per e-mail contact met ons opnemen.

Houten vloer projecten

Hieronder vindt u recent opgeleverde projecten, zo krijgt u een goede indruk van de kwaliteit die wij leveren!