Laminaat

SDB Vloeren levert laminaat van bekende merken, waaronder Quick Step, Berry Floor, Balterio, Tarkett, Kronotex, Pergo, meister en Egger.
Veel andere merken zijn op aanvraag ook leverbaar. U kunt ons tevens inschakelen voor het leggen van reeds gekochte laminaat.

U kunt geheel vrijblijvend onze showroom bezoeken. Wij zijn alleen op afspraak geopend. Maakt u hiervoor een afspraak via onderstaand formulier. U kunt ook bellen of mailen voor een afspraak. Telefonisch op 06-17158380 of via de mail op info@sdbvloeren.nl.

Als u liever heeft dat wij u thuis bezoeken met stalen en om u te adviseren dan is dat ook mogelijk.

Het voordeel van laminaat

Laminaat vloeren zijn de laatste jaren sterk toegenomen. Dit vooral omdat ze erg makkelijk in onderhoud zijn. Laminaat bestaat uit meerdere lagen geperste platen MDF of HDF. De bovenste laag de toplaag bestaat uit een fotoprint die elk gewenst dessin leverbaar is. Met daar overheen een transparante laklaag die de slijtvastheid en krasvastheid bepaald.

Laminaat is er tegenwoordig in bijna alle gewenste dessins en kleuren. De houtdessins zijn ook bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Doordat de bovenste laag van kunststof is, is het makkelijk in onderhoud, kleurbestendig en vlekbestendig. Een ding waar laminaat niet tegen kan is vocht. Hier dient dan ook rekening mee gehouden te worden met schoonmaken.

Voordelen zijn dus dat het heel makkelijk is in onderhoud en bijna in elke dessin leverbaar is. Het clicksysteem dat de laatste jaren gebruikt wordt is ook makkelijk als u de vloer mee wilt nemen of gaat verwijderen.

Laminaat projecten

Hieronder vindt u recent opgeleverde projecten, zo krijgt u een goede indruk van de kwaliteit die wij leveren!