PVC VLOEREN

SDB Vloeren levert PVC vloeren van bekende merken als Moduleo, M-flor, Armstrong, Quikstep en Therdex. Op verzoek kunnen wij ook vrijwel alle andere merken leveren. Elders al een PVC vloer gekocht? Geen probleem, ook het leggen daarvan verzorgen we graag voor u.

U kunt geheel vrijblijvend onze showroom bezoeken. Wij zijn alleen op afspraak geopend. Maakt u hiervoor een afspraak via onderstaand formulier. U kunt ook bellen of mailen voor een afspraak. Telefonisch op 06-17158380 of via de mail op info@sdbvloeren.nl. Een andere mogelijkheid is dat we u thuis bezoeken met stalen.

Populariteit van PVC vloeren
PVC vloeren zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Voorheen zag men deze vloeren vooral in ziekenhuizen en tandarts en dokterpraktijken. Dit omdat het enorm sterk product is en heel makkelijk in onderhoud. PVC is er tegenwoordig in vele soorten dessins waaronder hout en steen dessins. Hierin zijn vele kleuren en looks leverbaar. Om deze reden zijn PVC vloeren tegenwoordig ook erg populair voor gebruik in woonhuizen.

Legmethodes
De eerste methode waarop een PVC vloer gelegd kan worden is door de stroken in zijn geheel te verlijmen.  Hierbij dient de ondervloer wel geëgaliseerd te worden.  Deze manier zien we de laatste jaren vooral veel bij vloerverwarming en verkoelingssystemen. Het rendement van de verwarming of verkoeling blijft hierbij ook optimaal.

Een andere legmethode is het clicksysteem. Bij deze methode wordt de pvc zwevend op een geschikte ondervloer gelegd.

Kortom; PVC is een vloer die een hoge slijtvastheid heeft en vochtbestendig is. Zeer makkelijk in onderhoud en in vele dessins leverbaar.

PVC vloer projecten

Hieronder vindt u recent opgeleverde projecten, zo krijgt u een goede indruk van de kwaliteit die wij leveren!