Tapijt vloerbedekking

SDB vloeren levert tapijt van bekende merken waaronder Bewe, Bonaparte, Belakos, Ambiant, Desso, Edel, Interfloor en Parade. Maar wanneer u de voorkeur heeft voor een ander merk dan kunnen wij dit waarschijnlijk ook leveren. Ook kunt u ons inschakelen voor het leggen van tapijt dat elders gekocht is.

U kunt geheel vrijblijvend onze showroom bezoeken. Wij zijn alleen op afspraak geopend. Maakt u hiervoor een afspraak via onderstaand formulier. U kunt ook bellen of mailen voor een afspraak. Telefonisch op 06-17158380 of via de mail op info@sdbvloeren.nl.

Tapijt is van oudsher de meest gebruikte vloersoort. Dat komt omdat er aan tapijt vele voordelen zitten. Tapijt heeft een goed isolerende werking en geeft ook wat extra comfort aan uw vloer.

Tapijt is leverbaar in vrijwel elk gewenste kleur of motief. Op elk interieur of smaak valt er wel een tapijt te leveren. Tapijt kan gelegd worden door het geheel te verlijmen of door er een ondervloer onder te leggen voor een langere levensduur van uw tapijt en meer comfort.

Tapijt / vloerbedekking projecten

Hieronder vindt u recent opgeleverde projecten, zo krijgt u een goede indruk van de kwaliteit die wij leveren!