Vinyl vloeren

SDB vloeren levert Vinyl vloeren van bekende merken waaronder Forbo, Interfloor en Tarkett. Wanneer u de voorkeur heeft voor een ander merk dan kunnen wij dit waarschijnlijk ook leveren. Ook kunt u ons inschakelen voor het leggen van vinyl dat elders gekocht is.

U kunt geheel vrijblijvend onze showroom bezoeken. Wij zijn alleen op afspraak geopend. Maakt u hiervoor een afspraak via onderstaand formulier. U kunt ook bellen of mailen voor een afspraak. Telefonisch op 06-17158380 of via de mail op info@sdbvloeren.nl.

Een vinylvloer is een vloer die bestaat uit zacht geschuimd pvc met een slijtlaag. Vinyl is leverbaar in vele motieven, kleuren en diktes. Bij een dikkere soort vinyl heeft men meer comfort.

Nadeel alleen is dat het meer risico heeft op indrukken en bij vallende voorwerpen beschadigingen aan het vinyl. Wij adviseren daarom altijd een vinyl met een sterke toplaag. Doordat vinyl in zoveel dessins en motieven leverbaar is zit er vaak voor elk interieur een passende vloer bij.

Het grote voordeel vinyl is dat het weinig onderhoud vergt. Vinyl wordt meestal los gelegd. Alleen bij grotere ruimtes dient het vinyl verlijmd te worden en van te voren de vloer geëgaliseerd te worden.

Vinyl vloeren projecten

Hieronder vindt u recent opgeleverde projecten, zo krijgt u een goede indruk van de kwaliteit die wij leveren!